Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκθεση Μαρία Κάλλας στην Κύπρο

  • Αρχική
  • Έκθεση Μαρία Κάλλας στην Κύπρο

Tη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009, στις 19.00 μ.μ εγκαινιάστηκε έκθεση με τίτλο «Μαρία Κάλλας, 30 χρόνια μετά - Μια φωτογραφική αναδρομή», στη Δημοσιογραφική Εστία της Λευκωσίας, στην Κύπρο, η οποία διοργανώθηκε από το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία σε συνεργασία με τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το φωτογραφικό υλικό αποτελεί μέρος της έκθεσης με θέμα «Μαρία Κάλλας, 30 χρόνια μετά», που διοργάνωσε και παρουσίασε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία στον εκθεσιακό του χώρο από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο του 2007. Το υλικό προέρχεται από τα Αρχεία του Θεάτρου της Σκάλας του Μιλάνου και των Θεάτρων Fenice της Βενετίας και Arena της Βερόνας, την ΕΜΙ, το Θεατρικό Μουσείο, το Ε.Λ.Ι.Α., το Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων, το Μουσείο Αρχείο της ΕΡΤ, το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη και από ιδιωτικές συλλογές.
Η έκθεση για τη Μαρία Κάλλας έχει ήδη μεταφερθεί σε πολλά μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στην Κύπρο, η έκθεση διήρκεσε μέχρι τις 11 Απριλίου 2009.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βουλής των Ελλήνων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΑΡΧΕΙΟ

Δημοσιογραφική Εστία της Λευκωσία, Κύπρος
Ημερομηνίες:

-

Στην ίδια κατηγορία