Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κ.Ε.Δ.Ε. 2017

«Μιλάμε γι’ αυτά που δεν μιλάμε»

Το Κ.Ε.Δ.Ε 2017 είχε ως φιλοδοξία να αναδείξει και να θέσει σε συζήτηση σημαντικά θέματα δημοκρατικής παιδείας για τα οποία συνήθως στο σχολείο δεν γίνεται λόγος και γι’ αυτό ο κεντρικός θεματικός άξονάς του είχε τον τίτλο «Μιλάμε γι’ αυτά που δεν μιλάμε».

Υπεύθυνοι για τις εισηγήσεις και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες ήταν πανεπιστημιακοί καθηγητές, ειδικοί διαφόρων ειδικοτήτων με δραστηριοποίηση γύρω από τα συζητούμενα θέματα, συνεργάτες του Ιδρύματος της Βουλής και ο Συνήγορος του Παιδιού.

Το Κ.Ε.Δ.Ε 2017 πραγματοποιήθηκε στον νέο εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής, Β. Σοφίας 11 (είσοδος από οδό Σέκερη), στις 11, 12, 13, 14 και 17 Ιουλίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνταν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση democracy@parliament.gr από 20 έως 31/5/2017, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής.

Με βάση τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν, κατά σειρά προτεραιότητας, κλήθηκαν να πάρουν μέρος 20 καθηγητές και καθηγήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν.

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΥΛΙΚΟ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Καλοκαιρινό Εργαστήρι Δημοκρατίας των Εκπαιδευτικών

Καλοκαιρινό Εργαστήρι Δημοκρατίας των…

Κ.Ε.Δ.Ε. 2017

Κ.Ε.Δ.Ε. 2018

Κύρια κατηγορία προγράμματος:

Καλοκαιρινό Εργαστήρι Δημοκρατίας των Εκπαιδευτικών