Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Holiday block

27/10/2021, 28/10/2021

Παρουσίαση έκδοσης: Ένας πολιτισμός ελευθερίας. Η αρχαία Ελλάδα και οι απαρχές της Ευρώπης του Christian Meier

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία σας προσκαλεί τη Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:30, στο café στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Πανεπιστημίου 12, Αθήνα) στην παρουσίαση της έκδοσης:

Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μιας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία παρουσιάζει την έκθεση Βουλή των Ελλήνων. Οι  σταθμοί μιας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών με θέμα την ιστορία και τη λειτουργία του Κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα.

Μεταφορά της έκθεσης «Βουλή των Ελλήνων - Σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στην Ιτέα

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών, παρουσιάζει την έκθεση «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στο Κυριακοπούλειο - Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας.

«Φωτογραφικές αποτυπώσεις των ελληνορωσικών σχέσεων: μια έκθεση από το Αρχείο του Πρακτορείου TASS»

To  Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Έτους Ιστορίας Ελλάδας - Ρωσίας, 2021», παρουσιάζει την έκθεση «Φωτογραφικές αποτυπώσεις των ελληνορωσικών σχέσεων: μια έκθεση από το Αρχείο του Πρακτορείου TASS».

Η Α´ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 192 ετών από την Α´ Εθνοσυνέλευση στην Πιάδα (σημερινή Νέα Επίδαυρο), ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Ευάγγελος-Βασίλειος Μεϊμαράκης, μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, εγκαινίασαν τη μόνιμη έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής με θέμα «Α´ Eθνοσυνέλευση της Επιδαύρου».

Subscribe to