Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Holiday block

27/10/2022, 28/10/2022, 17/11/2022,

ΚΕ΄ Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

  • Αρχική
  • ΚΕ΄ Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

ΚΕ΄ Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

 

​​​​​​​ΚΕ΄ Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων: 
Βήματα Δημοκρατίας - Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή


​​​​​​​Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 ξεκινούν οι διαδικτυακές εργασίες της ΚΕ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων.
Εκατόν εξήντα πέντε έφηβοι από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας καθώς και από τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού θα συνεδριάσουν σε ομάδες και σε ολομέλεια, θα συζητήσουν με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του προγράμματος, με ειδικούς επιστήμονες καθώς και με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου στο πλαίσιο της κεντρικής θεματικής του εφετινού προγράμματος, «Το Περιβάλλον μου, ο Τόπος μου, ο Κόσμος μου».

Οι εργασίες της Συνόδου θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 με την συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην Αίθουσα Γερουσίας και στην οποία θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Μετά το τέλος της Συνόδου οι έφηβοι θα παρακολουθήσουν διαδικτυακή συναυλία, που θα δοθεί από μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Γυμνασίου Αλίμου.
Για ακόμα μία φορά η Βουλή των Εφήβων θα αποτελέσει βήμα για προσωπική έκφραση και δημιουργικότητα, ευκαιρία για προβληματισμό, διάλογο και συμμετοχή.

Περισσότερα για τη Βουλή των Εφήβων στους συνδέσμους: http://www.efivoi.gr & https://foundation.parliament.gr/el/vouli-ton-efivon

 

Βουλή των Εφήβων

​​​​​​​