Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το Ίδρυμα της Βουλής στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Το Ίδρυμα της Βουλής στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία συμμετέχει στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 7 Μαΐου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO. 


Η έκθεση διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τους Έλληνες εκδότες, τη ΔΕΘ-HELEXPO, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 


Φέτος τιμάται η αμερικανική λογοτεχνία (ΗΠΑ), ενώ προετοιμάζεται –όπως πάντα– και ένα ευρύ πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, θεματικά αφιερώματα, συζητήσεις, εργαστήρια, κ.ά. 


Στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 - Stand 036 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν πρόσφατες και παλαιότερες εκδόσεις του Ιδρύματος: δοκίμια, επιμελημένες εκδόσεις πηγών, μελετήματα ιστορικού και κοινοβουλευτικού περιεχομένου, μεταφράσεις σημαντικών έργων, πολιτικές βιογραφίες, λευκώματα, πρακτικά συνεδρίων και ημερίδων. Πέρα από την εκδοτική παραγωγή, θα μπορούν να ενημερωθούν για τη συνολική δράση του Ιδρύματος, που αγκαλιάζει τους τομείς των εκθέσεων, των εκπαιδευτικών δράσεων, των ερευνητικών προγραμμάτων και ευρύτερα των πολιτιστικών εκδηλώσεων.


Στο πλαίσιο της 19ης ΔΕΒΘ, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ώρα 16:00-17:00 (Περίπτερο 13, αίθουσα ΑΛΚΗ ΖΕΗ) το Ίδρυμα θα διοργανώσει την παρουσίαση της νέας έκδοσης Η πολιτική συμπεριφορά των προσφύγων, 1923-1967.

 

Περισσότερες πληροφορίες: 
https://www.thessalonikibookfair.gr

 

Δείτε live την εκδήλωση εδω.

 

 

Φίλτρα Αναζήτησης