Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η έκθεση «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στον εκθεσιακό χώρο του «Κτηρίου Σπέντζα» στα Φιλιατρά.

  • Αρχική
  • Blogs
  • parliamentadmin's blog
  • Η έκθεση «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στον εκθεσιακό χώρο του «Κτηρίου Σπέντζα» στα Φιλιατρά.

Η έκθεση «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στον εκθεσιακό χώρο του «Κτηρίου Σπέντζα» στα Φιλιατρά.

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.)  και την Επιτροπή «Ελλάδα, Τριφυλία 1821-2021», παρουσιάζουν την έκθεση «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στον εκθεσιακό χώρο του «Κτηρίου Σπέντζα» στα Φιλιατρά.


Η ιστορική διαδρομή δύο αιώνων κοινοβουλευτικού βίου, οι εκλογικές αναμετρήσεις και το έργο των βουλευτών ζωντανεύουν μέσα από το εικονογραφικό υλικό και τα τεκμήρια της έκθεσης. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να ανοίξουν και να διαβάσουν πιστές αναπαραγωγές των ελληνικών συνταγμάτων και άλλων, σπάνιων εγγράφων, ενώ θα έχουν και πρόσβαση σε μια περιεκτική βιβλιοθήκη με σχετικές εκδόσεις του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων. 
Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο και με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας.
 
Κτήριο Σπέντζα
Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών Δήμου Τριφυλίας

Εγκαίνια της έκθεσης : 7 Νοεμβρίου  ώρα 18.30

Διάρκεια:
7 Νοεμβρίου 2021 -  19 Δεκεμβρίου 2021
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 – 13.00 
Σάββατο & Κυριακή 11.00 – 13.00 & 17.00 – 20.00 

Πληροφορίες : Στυλιανού Φωτεινή
Τηλ. 2761360025 /6942778793

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 

Φίλτρα Αναζήτησης