Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Holiday block

27/10/2022, 28/10/2022, 17/11/2022,

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  • Αρχική
  • ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Δημήτριος Σιούφας, θα επιβραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τους διακριθέντες με μετάλλιο έλληνες μαθητές, που συμμετείχαν στους Διεθνείς Επιστημονικούς Διαγωνισμούς Πληροφορικής, Μαθηματικών, Αστρονομίας και Αστροφυσικής για το έτος 2007.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Εντευκτήριο των Βουλευτών στο Μέγαρο της Βουλής, τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2008 και ώρα 11:00. Οι διακριθέντες με μετάλλιο μαθητές που θα επιβραβευθούν από τον κο Σιούφα είναι 14. Σημειώνεται ότι φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το Ίδρυμα της Βουλής δια του Προέδρου της αναλαμβάνει την παρούσα πρωτοβουλία.

Στη βράβευση πρόκειται να παραστούν εκπρόσωποι της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος της Βουλής, της Επιτροπής της Βουλής των Εφήβων, της Επιστημονικής Επιτροπής του Ιδρύματος της Βουλής, της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής αλλά και των συμβουλίων των ελληνικών Εταιριών Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής, Μαθηματικών και Αστρονομίας και Διαστήματος.