Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Holiday block

27/10/2022, 28/10/2022, 17/11/2022,

Κάλαντα στο πάλκο της έκθεσης


Τρίτη Μουσική Συνάντηση στο Πάλκο της Έκθεσης με τίτλο «Μενεξέδες και Ζουμπούλια»:

 

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ, στην Έκθεση  “«Σήκω Ψυχή μου!…» Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22”,  υποδεχθήκαμε τον Όμιλο Χορωδίας των Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαράσλειο.
Η Άννα Ενεπεκίδου, διευθύντρια υπηρεσιών του Ιδρύματος της Βουλής και συνεπιμελήτρια της έκθεσης, καλωσόρισε τους μικρούς χορωδούς, τους γονείς και τους προσκεκλημένους της βραδιάς και εξέφρασε τη χαρά της που χάρη σε αυτή την εκδήλωση ο κύκλος των μουσικών συναντήσεων στο Πάλκο της Έκθεσης συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο  γενικός γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής, καθηγητής Ευάνθης Χατζηβασιλείου, αναφέρθηκε στη σημασία της έκθεσης αλλά και της συγκεκριμένης εκδήλωσης ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την μουσικό κ. Ελένη Αναστασιάδου για την ιδέα και την οργάνωση εκ μέρους του Μαρασλείου. 

Η Ελένη Αναστασιάδου μίλησε για την ουσιαστική δουλειά που έγινε με τα παιδιά και ευχαρίστησε με τη σειρά της για τη συνδιοργάνωση και τη φιλοξενία στον γεμάτο ιστορία και μουσικές χώρο της έκθεσης του Ιδρύματος της Βουλής. 

Το απόγευμα κύλισε σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, με τραγούδια και κάλαντα μικρασιάτικα αλλά και διαλείμματα ανάγνωσης αποσπασμάτων από το μυθιστόρημα «Στου Χατζηφράγκου» του Κοσμά Πολίτη. 

Καμαρώσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Μαρασλείου και ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλές γιορτές!

 


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκθεσιακός χώρος του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, Βασ. Σοφίας 11 (είσοδος από την οδό Σέκερη)
Ημερομηνίες:

Ώρα διεξαγωγής:

Τετάρτη: 18:00-21:00

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΥΛΙΚΟ