Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Holiday block

27/10/2022, 28/10/2022, 17/11/2022,

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Συνάντηση συνδέσμων καθηγητών

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Συνάντηση συνδέσμων καθηγητών

Αγαπητές / Αγαπητοί εκπαιδευτικοί-σύνδεσμοι,

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής των Εφήβων σας προσκαλούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στην ενημερωτική συνάντηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Βουλή των Εφήβων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής των Ελλήνων (Αμαλίας 22-24, είσοδος από οδό Σουρή, Αθήνα).

Η παρουσίαση του προγράμματος, η ενημέρωση για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Βουλής των Εφήβων και η ανακοίνωση των θεματικών ενοτήτων, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από τις Ομάδες Συμμετοχικής Δράσης, θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της συνάντησης αυτής.

Προκειμένου το περιεχόμενο της συνάντησης να είναι προσβάσιμο στους συνδέσμους όλης της επικράτειας, θα αναρτηθεί μαγνητοσκοπημένο βίντεο της συνάντησης στην ιστοσελίδα www.efivoi.gr, καθώς και η σύνοψη των συμπερασμάτων που θα προκύψουν.

Σας παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2019, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω διεύθυνση: info@efivoi.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διαθεσιμότητα και τη συνεργασία σας.


Ώρα προσέλευσης: 16.30 – 17.00
Ώρα έναρξης: 17.00
Ώρα λήξης: 20.30